Concursul „Gheorghe Lazăr Junior” 2021

Sâmbătă, 29.05.2021, va avea loc ediția a XV-a a Concursului Interdisciplinar Matematică-Română „Gheorghe Lazăr Junior” pentru elevii claselor a III-a, a IV-a, a V-a și a VI-a.

Scopul concursului în acest an este autoevaluarea achizițiilor elevilor printr-o probă desfășurată online. Având în vedere condițiile de desfășurare:

  • Nu se vor publica rezultatele obținute de elevi.
  • Nu se va realiza ierarhizarea elevilor și nu se vor acorda premii sau mențiuni.
  • Elevii claselor a IV-a nu vor putea utiliza rezultatul obținut pentru echivalarea testului de departajare Matematică-Română în vederea înscrierii în clasa a V-a în anul școlar 2021-2022 la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu.

Pentru clasa a III-a, proba de concurs va cuprinde un test online cu 15 întrebări de tip grilă la Matematică. Pentru clasele IV-VI, proba de concurs desfășurată online va consta din două teste succesive cu câte 15 întrebări de tip grilă fiecare: primul test la Limba și literatura română, iar al doilea test la Matematică. Elevii vor marca răspunsurile considerate corecte la fiecare întrebare. Programa de concurs este programa școlară în vigoare pentru fiecare clasă.

Accesul la testul online va fi permis în data de 29.05.2021, în intervalul orar 08:50-10:00 pentru Limba și literatura română, respectiv 10:10-11:20 pentru Matematică.

Adresa de conectare la test se va afișa în data de 29.05.2021 la ora corespunzătoare pe pagina de internet a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu (www.cngl.eu) la secțiunea Noutăți și pe pagina Concursuri/Concursul Gheorghe Lazăr Junior.

Rezultatele se vor primi individual de fiecare elev participant, după încheierea probei, pe adresa de e-mail introdusă de participant în formularul care conține testul. Atenție! Având în vedere modul în care se vor comunica rezultatele, este foarte important ca adresa de e-mail să fie corectă! Nu se vor comunica rezultate individuale pe altă cale – mulțumim pentru înțelegere.

Succes!

 

Concursul Gheorghe Lazar Junior 29 mai 2021

EVENT INFO :

X